Loop jezelf fit:

Begin vandaag nog met onze

7-weekse uitdaging!


Ben je klaar om de stap te zetten naar een gezonder en actiever leven? Ontdek dan onze cursus “Start to Run”! In slechts 7 weken transformeren wij jou van een beginner tot iemand die met gemak 25 minuten achter elkaar kan hardlopen. Ongeacht je huidige fitheidsniveau, “Start to Run” is ontworpen om iedereen te verwelkomen.

,

Hardlopen met een groep is veel motiverender

Waarom kiezen voor “Start to Run”? Het antwoord is eenvoudig. Hardlopen in een groep is niet alleen leuker, maar het geeft je ook de motivatie die je nodig hebt om door te zetten. Met de ondersteuning van professionele trainers en de aanmoediging van je loopmaatjes, is het halen van je doelen nog nooit zo leuk en haalbaar geweest. Je leert niet alleen de juiste loophouding en technieken, maar je bouwt ook aan je uithoudingsvermogen en gezondheid, stap voor stap, in je eigen tempo.

Hardlopen in een prachtige omgeving

Onze cursus vindt dit voorjaar plaats bij A.V. Maasrunners, een club aangesloten bij de Atletiek Unie, gelegen in de prachtige omgeving van Mesch-Voeren-Eijsden. Dit is jouw kans om te genieten van het buiten zijn en tegelijkertijd de fijne kneepjes van het hardlopen onder de knie te krijgen. Onder leiding van ervaren hardlooptrainers ontdek je op een ontspannen manier de vreugde van hardlopen, terwijl je geniet van de schitterende natuur.

Of je nu altijd al hebt willen hardlopen of gewoon op zoek bent naar een nieuwe manier om actief te zijn, “Start to Run” biedt een vriendelijke en ondersteunende omgeving om je doelen te bereiken. En het stopt niet na 7 weken; de Maasrunners verwelkomen je met open armen om lid te blijven van onze community, waar je voortdurende steun en vriendschap vindt.

Schrijf je nu in

De cursus start op zaterdag 9 maart 2024 en loopt tot en met zaterdag 20 april 2024. Laat deze kans niet aan je voorbij gaan om je levensstijl te veranderen en een nieuwe passie voor hardlopen te ontdekken. Schrijf je vandaag nog in door een e-mail te sturen naar start2run@maasrunners.nl en zet de eerste stap naar een gezonder, actiever en gelukkiger leven.

Wacht niet langer en word deel van onze “Start to Run” familie. Samen maken we jouw hardloopdromen waar. Schrijf je nu in en loop met ons mee naar een gezondere toekomst!

Start datum: zaterdag 9 maart 2024, elke zaterdag t/m 20 april 2024
Tijd: van 10 tot 12 uur
Locatie: directe omgeving Eijsden
Kosten: € 39,50

INSCHRIJVEN

CONTACT

AV Maasrunners
Prins Bernhardstraat 21
6245 BG Eijsden

Heb je vragen en/of opmerkingen, laat het ons weten via het contactformulier.

Social